Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

GAL Biokurkumin+ Forte

35.04 

Na zalogi

Šifra: GAL-KURK-60KAP Kategorija:

Opis izdelka

Mikroniziran izvleček kurkume v matrici za izboljšanje absorpcije

GAL Biocurcumin+

Absorpcija aktivnih snovi kurkume v krvni obtok je zelo omejena. Ta izdelek smo ustvarili, da bi rešili to težavo.

Izvleček črnega popra BioPerine lahko poveča absorpcijo do 2000 %. Poleg tega nov, patentiran izvleček kurkume, Bio-Curcumin (BCM-95®), vsebuje mikronizirane kurkuminoide v kombinaciji z eteričnim oljem kurkume in je 6-krat učinkovitejši celo od izvlečka črnega popra.

Aktivna snov ingverja, imenovana gingerol, prav tako izboljša absorpcijo kurkumina, poleg tega je njen učinek podoben kurkuminu, zlasti če jo uporabljamo skupaj z eteričnimi olji ingverja.

Tudi izvleček kurkume, standardiziran za turmerone, znatno poveča absorpcijo kurkumina. Naš izdelek je napolnjen s to kombinacijo!

Priporočeno uživanje je 1 kapsula na dan z obrokom.

Prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.
Koren kurkume se v Indiji in njenih azijskih sosedah ​​uporablja že vsaj 4000 let. Je eno njihovih najbolj cenjenih zelišč in tudi začimba, ki jo najdemo v skoraj vsej indijski kuhinji. Omeniti velja, da se v Indiji številne pogoste bolezni pojavljajo izjemno redkeje, vključno s tumorji. Glede na to je še bolj presenetljivo, saj so njihove ravni uživanja sladkorja, rafiniranih ogljikovih hidratov in mleka visoke, dejavniki, za katere je znano, da povečujejo tveganje za te bolezni na Zahodu. Visoka poraba kurkume naj bi tradicionalno pojasnila manjšo pojavnost bolezni. Posledično je ta rastlina pritegnila veliko znanstvene pozornosti ter študij in analiz. Izid teh raziskav je pokazal, da je bilo zelo učinkovito v študijah in vitro in na živalih v zvezi s primeri raka, artritičnih stanj in stanj živčnega sistema ter drugih zdravstvenih težav.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GAL Biokurkumin+ Forte”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×