Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
 • V košarici ni izdelkov.

Naša zgodba – PSD podjetje in trgovina 

PSD zgodba se je sicer začel že leta 1995, ko sem se odločil, da bo v del mojega življenja vključena tudi redna telovadba. S tem v zvezi je prišla zdrava prehrana, prehranska dopolnila in veliko treningov. Na začetku je intenzivni trening dobesedno zasedel dve uri mojega življenja vsak drugi dan, rezultati dela pa so se že začeli poznati v prvih šestih mesecih. S tako intenzivnim treningom sem nadaljeval naslednjih sedem let, ko sem leta 2002, po moji vrnitvi v domovino Slovenijo tudi začel iskati službo ter v zelo kratkem času, leta 2005, odprl lastno podjetje, ki se še danes ukvarja s prevajalskimi storitvami.

Kakovost je bila v meni vsajena po naravni poti, saj je PSD postal prvo prevajalsko certificirano podjetje v Sloveniji. Tisti, ki poznajo PSD poznajo tudi končni izdelek, kateremu je botrovala kakovost.

Pridobivanje managerskih veščin v praksi in vodenje štirih podjetij v štirih različnih državah je zahtevalo svoj čas, tako da v zadnjih 22 letih vodenja lastnih družb z nekaj več kot 15 zaposlenimi in 150 zunanjimi sodelavci za odlično kondicijo krivim ravno ukvarjanje s športom, dobro prehrano, prehranska dopolnila, skratka psiho-fizičnim ukvarjanjem s svojo prvo dinamiko – samim seboj.

Največ koristi bo za vse, če bom najprej sam v dobri kondiciji.

Danes, po 52 letih življenja in 32 letih delovne dobe, od tega 22 let v managementu, lahko trdim, da nobeno prehransko dopolnilo, če je skrbno izbrano, ne more narediti nobene škode.

Druga življenjska doba je prinesla idejo, da bi lahko s svojimi dolgoletnimi izkušnjami prispeval k boljšemu počutju in zdravju drugih.

Tako je leta 2022 nastal PSDSHOP oziroma ABC-VITAMINI, blagovni znamki, ki globoko v sebi neseta 52 let izkušenj, testiranj, na milijone zaužitih prehranskih dopolnil, proteinskih dodatkov, pravilnih prehranskih navad, zadostne tekočine in elektrolitov, torej, skratka, življenjskega sloga, ki me je pripeljal in obdržal moje telo v odlični kondiciji in s tem tudi duha.

Tako se je razvila zgodba, ki ju lahko danes najdete na policah PSD trgovine. Ta zgodba skrbi tako za telo, kot za sam spirit.

Dobrodošli.

In v to zgodbo na prvem mestu sodi Puhdistamo!

Puhdistamo, sicer skupina ljubiteljev superživil, ki je svoj izbor postopoma dopolnila z izdelki, ki vplivajo na odlično počutje, kot so prehranska dopolnila, pijače in ploščice. Danes so ena največjih finskih blagovnih znamk na področju wellnessa in prehranskih dopolnil. Pojem wellness označuje edinstveno stanje sreče. Gre za občutek ugodja, tako telesa kot duha, izžarevanje energije in doživljanje.

V Puhdistamu menijo, tako kot v PSD, da celostno dobro počutje pravzaprav ustvarjajo: raznovrstna prehrana, gibanje, zadosten počitek in duševna energija. Naše vsakodnevne odločitve pomembno vplivajo na naše počutje. Čista prehrana je eden ključnih dejavnikov pri krepitvi zdravja.

Verjamemo, da boste ob zaužitju naših visokokakovostnih izdelkov občutili razliko. Naši izdelki so čistejši, bolj naravni in bolj okusni – zato si lahko upamo reči, da bomo pri slehernemu kupcu dosegli najboljšo različico sebe.

Želimo vas navdušiti nad tem, kaj boste pojedli, spili in tako uživali življenje s polnimi pljuči; Želimo si, da bodo tudi vsi vaši prijatelji navdušeni nad kakovostnim izborom, tako bomo lahko vsi skupaj spremenili kulturo dobrega počutja. To je tudi namen našega obstoja!

Na naših policah je še nekaj neverjetnih zgodb, zato toplo vabljeni v naše prostore oziroma na spletnih straneh abc-vitamini ter psdshop.

CEO PSD, Dragan Šibanc, je v eni izmed objav v Viva časopisu zapisal:

Če sem po petih letih sodnega prevajanja osebno preveril trg in potem odprl prevajalsko podjetje,
sem tudi prehranska dopolnila, vitamine in minerale kot dodatek k prehrani užival 20 let,
preden smo jih ponudili tudi vam.

Dobrodošli v trgovino PSD SHOP.

Naše spletne strani

www.psdshop.si

www.abc-vitamini.si

www.prevedemovse.si

www.psdconsulting.com

Zakaj abc-vitamini?

Ker imamo edinstveno rešitev in odlične reference ter produkt s katerim boste zadovoljni.

Ker so produkti preverjeni, saj glede uporabe prehranskih dopolnil obstaja veliko različnih mnenj, stereotipov, vendar se dejanske razlike med produkti vidijo v le nekaj zadevah:

 • učinkovitosti (delujejo), ne motijo telesnih procesov in ne ustvarjajo negativnih učinkov, enostavni so za uporabo ter narejeni iz naravnih sestavin v kontroliranem okolju.

Prednosti sodelovanja z nami in prednosti ponujenih produktov.

 • učinkovita in preverjena prehranska dopolnila,
 • izdelani po receptu v kontroliranem okolju, kjer uporaba bioloških
  sestavin ima prednosti pred sintetičnimi sestavinami,
 • so tudi preverjeni produkti, saj obstaja veliko število zadovoljnih
  strank na tržiščih kot so Finska, Nemčija, Madžarska in Danska,
 • trojno delovanje izdelkov je edinstvena in preverjena
  formula finskega proizvajalca puhdistamo,
 • produkti iz kokosove moke so po sestavi veganski, brez sladkorja,
  torej zelo primerni za občutljive na gluten, mleko in sladkor,
 • produkti iz kokosove moke, čokolade brez sladkorja
  imajo okus kot običajne čokolade,
 • odlične cene,
 • odlične reference,
 • AAA rating v hčerinski skupini oz. podjetju PSD d.o.o. (PSD GROUP),
 • 16 letne izkušnje/prisotnost tako doma, kot tudi v tujini,
 • abc-vitamini je blagovna znamka PSD, tako kot himajalski izdelki v naši trgovini PSD SHOP.
 • Veseli bomo,

Veseli bomo vsakega predloga, nasveta in komentarja.

Garancija zadovoljstva

PSD vam skladno s Splošnimi pogoji poslovanja zagotavlja neoporečne in visokokakovostne izdelke.

Nezadovoljen kupec lahko vedno neodprt izdelek vrne v zakonsko določenem roku nazaj.

×