Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

GAL Glicin, 250g

Glicin je aminokislina, ki jo najdemo v največji količini v kolagenskih beljakovinah. Drugi viri beljakovin jih vsebujejo le majhne količine.

8.76 

Na zalogi

Šifra: GAL-GLICIN-250G Kategorija:

Opis izdelka

GAL Glycine 250 g

To zagotavlja, da glicin, zaužit po obroku, pomaga uravnotežiti razmerje aminokislin, zaužitih s hrano. Lahko ga
vmešamo v kavo ali katero koli drugo tekočino ali pa ga spečemo v torto. Je prijetnega sladkega okusa brez priokusa. (Neposredno nerazredčeno uživanje je lahko skoraj neprijetno sladko).

Priporočeno uživanje: 1 zvrhano čajno žličko pripravka raztopite v 100 ali 200 ml mlačne tekočine (npr. v vodi) in popijte počasi po požirkih. Druga možnost je, da jemljete neposredno iz žlice. Priporočljivo je tudi zaužitje majhne količine (1 zravnana žlička ali kavna žlička) po obroku, če vašemu obroku primanjkuje beljakovin kolagenskega tipa.

Glicin je aminokislina, ki jo najdemo v največji količini v kolagenskih beljakovinah. Drugi viri beljakovin jih vsebujejo le majhne količine. Danes zaužijemo veliko manj kolagenskih beljakovin kot naši predniki, saj hrana iz prašičjih kasačev, kostne osnove, aspika, vampov in podobno ni preveč priljubljena. Zato se je razmerje aminokislin v našem vnosu beljakovin bistveno spremenilo. (Na primer, glicin je zmanjšan v primerjavi z drugimi aminokislinami.) To ni bilo tipično med našo evolucijo, zato lahko sumimo, da ima to negativne posledice. Koristni učinki dodatka glicina tudi potrjujejo ta sum.
Prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GAL Glicin, 250g”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×