Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

Najboljša prehranska dopolnila za dobro počutje kože

Pudistamo prehranska dopolnila banner

Katera prehranska dopolnila bi lahko bila koristna za nego kože? Vprašali smo strokovnjakinjo za nego kože in ustanoviteljico domačega koncepta Twistbe Kati Partase!

Pudistamo prehranska dopolnila banner

Koža je največji organ v človeškem telesu in ima številne pomembne funkcije. Zaščita telesa, uravnavanje temperature in proizvodnja vitamina D iz sončnih žarkov so verjetno najpomembnejši – čeprav v vsakdanjem življenju največkrat razmišljamo o tem, kako se počutimo in kako izgleda naša koža.

Nega kože ni pomembna samo zunanja, ampak tudi notranja. Strokovnjakinja za nego kože in ustanoviteljica domačega koncepta Twistbe Kati Partanen pozna negovalne navade Fincev kot svoj žep.

»Z vidika nege kože, pa tudi dobrega počutja celotnega telesa, je pomembno, da stremimo k temu, da dobimo vsa možna hranila iz zaužite, pristne in hranljive hrane. Vendar to ni vedno mogoče in zaradi staranja, stresa ali drugih velikih obremenitev so tudi številna hranila potrebna več, kot jih je običajno mogoče dobiti s hrano,« pravi Partanen.

Katera prehranska dopolnila bi lahko bila koristna za dobro počutje kože? Kot stebre nege kože Partanen omenja predvsem kolagen, dobre maščobne kisline in vitamin C.

»Kolagen in omega maščobne kisline so koristne in varne ob rednem jemanju v priporočenih odmerkih za upočasnitev staranja kože. Prav tako je vodotopen vitamin C, ki je nepogrešljiv pomočnik pri sintezi kolagena, zelo primeren za redno uporabo za podporo dobrega počutja kože.«

Sicer pa velja splošno pravilo, da prehranska dopolnila vedno jemljemo po potrebi in zmerno. Druga pomembna stvar pri izbiri prehranskega dopolnila je, da smo pozorni na kakovost izdelka.

»Na trgu je veliko prehranskih dopolnil, ki vsebujejo več kot le učinkovine, ki jih naše telo ne more izkoristiti. Namesto v količino vas vedno spodbujam, da vlagate v kakovost in izberete izdelke, ki so čim bolj brez dodatkov, kot na primer pri Puhdistamu,« pravi Partanen.

Muuten yleinen nyrkkisääntö on nauttia ravintolisiä aina tarpeen mukaan, kuuriluontoisesti. Toinen tärkeä asia ravintolisää valitessa on se, että kiinnittää huomiota valmisteen laatuun. 

elektroliti Puhdistamo

Elektroliti pomagajo pri hidraciji

Verjetno ste že slišali ali prebrali ta nasvet za nego kože: ne pozabite piti vode! Dobra hidracija je pomembna za stanje kože, saj se nezadostna hidracija lahko kaže kot otopelost, suhost in znaki staranja.

Marsikdo morda čez dan popije dovolj vode, vendar to ne pomeni, da kožne celice tekočino optimalno absorbirajo. Partase ima posebno konico za učinkovito hidracijo: elektrolite.

»Elektroliti so odličen način za izboljšanje absorpcije pitne vode, saj izboljšajo celično presnovo in omogočijo, da se tekočina pravilno absorbira znotraj celice, kjer je to potrebno. Pudhistamovi elektrolitski praški so naši najljubši, ker so dobrega okusa in res opazite njihov učinek. Prav tako sploh ne vsebujejo sladkorja,” pravi Partanen.

Najboljše, dolgotrajne rezultate pri negi kože dosežemo z upoštevanjem učinkov vašega življenjskega sloga na kožo skupaj s pravimi izdelki za nego kože.

“Manj je več! Pravilno izbrani izdelki, ki vsebujejo pristne visokokakovostne sestavine, ki kožo negujejo na različne načine, dajejo čudovite rezultate brez zapletene, zamudne in drage rutine zjutraj in zvečer. Tako kot pri hrani in prehranskih dopolnilih: pomembne so surovine, kakovost in sistematičnost,«

Puhdistamo Beautybox je tukaj!

Lepota vedno prihaja od znotraj. Po našem mnenju bi morali biti najpomembnejši lepotni izdelki v kuhinji, ne v kopalnici.

Puhdistamo Limited Edition Beautybox vsebuje vsa najnujnejša prehranska dopolnila za kožo, lase in nohte.

Na voljo je le omejeno število lepotnih škatel.

Naročite zdaj in pripravite svojo kožo na poletje! ☀️

Mnenja

Ne zamudite več nobene akcije

Naročite se na naše e-novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×