Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

Vita Krill olje, 500 mg, 90 tablet

Nova generacija omega 3 maščobnih kislin je krilovo olje. Kril (osvetljeni raki) se pojavlja v ogromnih količinah v vseh svetovnih oceanih, največ pa na Antarktiki. Hranijo se predvsem z rastlinskim planktonom.

14.20 

Na zalogi

Šifra: 11105VK Kategorija:

Opis izdelka

Vitakrillovo olje in omega 3

Krilovo olje in ribje olje sta bogata z omega-3 maščobnimi kislinami, zlasti z DHA in EPA, ki sta bistveni za zdravje ljudi. Omega-3 maščobne kisline so že od nekdaj prisotne v prehrani ljudi, šele v zadnjih desetletjih pa so prepoznali njihovo pomembno vlogo pri ohranjanju pravilnega delovanja organizacije. Zaradi njegovih blagodejnih lastnosti je danes zanj vse večje zanimanje. Tak pozitiven učinek ima omega-3 (ter EPA in DHA) maščobna kislina v krilovem olju.

Nova generacija omega 3 maščobnih kislin je krilovo olje. Kril (osvetljeni raki) se pojavlja v ogromnih količinah v vseh oceanih sveta, največ pa v vodah visoke čistosti Antarktike. Hranijo se predvsem z rastlinskim planktonom. Krilovo olje in ribje olje sta bogata z omega-3 maščobnimi kislinami, vendar je krilovo olje človeško telo lažje prebavljivo in je bolj dragoceno. Omega-3 (ter EPA in DHA) maščobne kisline v krilovem olju je potrebno redno uživati, saj EPA in DHA prispevata k pravilnemu delovanju srčno-žilnega sistema (koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA).

EPA in DHA prispevata k pravilnemu delovanju srčno-žilnega sistema – ugoden učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA.

Rakovo olje ima veliko naravnih antioksidantov, med njimi pa izstopa astaksantin. Astaksantin je rdeče, v maščobi topno barvilo, ki ga najdemo v algah, lososu in rakih.

Kril je kratkotrajna globokomorska žival. Zaradi kratkega življenja in globokomorskega življenjskega prostora je njihovo onesnaženje zanemarljivo. Olje iz teh majhnih rakov je zelo čisto in zdravo. Omega-3 maščobne kisline v olju so lažje prebavljive in uporabnejše od omega-3 maščob v ribjem olju.

Pomembno!
Morske sadeže in/ali rake ne smejo uživati ​​osebe, ki so preobčutljive na te izdelke.

 

»Omega-3 ni zdravilo, ampak esencialna maščobna kislina, ki je v naši evoluciji postala bistvena. ”Gábor Szendi Krilovo olje za tiste, ki ne marate ribjega olja! Krilovo olje je za telo bolj obvladljivo kot ribje olje. Veliko ljudi ima težave s prebavo ribjega olja. Crill olje je odlična alternativa zanje.
Vsa prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.
Sestavine: Aktivne sestavine v 3 kapsulah: Ime Količina NRV *% Krilovo olje 1500 mg **% Fosfolipidi 630 mg **% EPA 180 mg **% DHA 105 mg **% Astaksantin 300 µg **%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vita Krill olje, 500 mg, 90 tablet”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×