Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

Super D-vitamini 100 μg – 60 kaps

Mišice, kosti in imunski sistem.

Močan 100 μg pripravek vitamina D3, ki naravno vsebuje tudi vitamin A.

Mehke kapsule na osnovi olja jeter polenovke.

Kakovostna maščobna sestava: naravno ribje olje, EPA in DHA maščobne kisline.

Odlična absorpcija.

12.72  Original price was: 12.72 €.11.19 Current price is: 11.19 €.

Na zalogi

Opis izdelka

Pri nas so kakovost, funkcionalnost in učinkovitost v središču vseh izdelkov. Prizadevamo si narediti vse, da bi za naše stranke izdelali najboljše izdelke.

Puhdistamov Super vitamin D je močan 100 μg pripravek vitamina D3. Ribje olje, pakirano v mehko kapsulo, naravno vsebuje vitamin A in vitamin D, poleg tega pa je dopolnjeno z vitaminom D3, holekalciferolom, pridobljenim iz lanolina, ki je na voljo iz maščobe ovčje volne.

V naravi je vitamina D največ v ribji maščobi, zato je bilo za osnovo izdelka Super D izbrano kakovostno ribje olje. Naravno ribje olje zagotavlja odlično absorpcijo vitamina D.

Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju mišic, kosti in imunskega sistema.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan.

Opozorilo!

Nosečnicam svetujemo, naj se izogibajo prehranskim dopolnilom z vitaminom A, saj je plod občutljiv na prekomerno hranjenje z vitaminom A.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ali zdrav življenjski slog. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme preseči.

Hraniti izven dosega otrok.

Hramba: Pri sobni temperaturi, na suhem in zaščiteno pred svetlobo. / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus. Pakirano: Finska Država porekla: Francija
Prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.
Dnevni odmerek vključuje: Vitamin D3 100 μg / 4000 IU 2000 %* RE vitamin A  151 μg 19 %* Vitamin E  0,7 mg 6 %* EPA 35 mg DHA 45 mg *Priporočeni dnevni vnos Sestavine: olje polenovke, raztopina holekalciferola (vitamin D), koncentrat alfa-alfa-tokoferola (vitamin E). Kapsula: želatina (goveja), glicerol, voda.  

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Super D-vitamini 100 μg – 60 kaps”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×