Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.

Puhdistamo Glutamin za špotnike, 250 g

Gradnik beljakovin
Čista, fermentirana surovina iz Južne Koreje
Za vsakodnevno uporabo

12.50 

Šifra: PUH-GLUATHL-250G Kategorija:

Opis izdelka

Glutamin ali L-glutamin je najpogostejša aminokislina v telesu, ki deluje kot gradnik beljakovin. Največ ga je v krvni plazmi in mišicah, kjer deluje kot nevrotransmiter, pomaga pa tudi pri tvorbi drugih aminokislin. Glutamin ima na primer pomembno vlogo pri delovanju mišic in možganov ter kot vir energije za bele krvničke. Glutamin ima pomembno vlogo tudi pri izgradnji dobrega počutja črevesja: deluje na primer kot gradnik črevesnih celic.

Telo lahko glutamin proizvaja samo, vendar športni dosežki in telesni napori povečajo potrebo po njem. Če telo nima dovolj glutamina, ga začne iz mišic razgrajevati. Zaradi tega je glutamin priljubljeno prehransko dopolnilo med trdoživimi ljudmi in športniki. Puhdistamov glutamin je dokazano izdelan iz čiste, fermentirane surovine, pridobljene v Južni Koreji.

Ne vsebuje sladkorja, aspartama, sukralose ali acesulfama K – prav tako brez umetnih arom in barvil! Puhdistamo’s glutamin ne vsebuje ničesar dodatnega, le čiste in potrebne gradnike za vaše telo. Veganski izdelek.

Vsa prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Puhdistamo Glutamin za špotnike, 250 g”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×