Brezplačna poštnina za naročila nad 49,99 EUR!
0
  • V košarici ni izdelkov.
AKCIJA

Kril olje, Omega-3 – 120 kapsul

Za srce, jetra, presnovo lipidov.

Ekološke in etične omega-3 iz najčistejših voda Antarktike – 100% sled Antarktike.

Najčistejša omega-3 na trgu z najvišjo vsebnostjo kril olja.

Naravna omega-3 v obliki fosfolipida brez dodatkov ali polnil.

Mehka kapsula brez vonja in okusa, ki jo je enostavno pogoltniti, brez priokusa po ribah.

35.59  Original price was: 35.59 €.31.32 Current price is: 31.32 €.

Pohiti! Ponudba se konča čez
3481 3482 dni 08 09 ur 19 20 minut 45 46 sekund

Na zalogi

Opis izdelka

Pri nas so kakovost, funkcionalnost in učinkovitost v središču vseh izdelkov. Prizadevamo si narediti vse, da bi za naše stranke izdelali najboljše izdelke.

Kril olje, Omega-3 – 120 kapsul

Puhdistamovo Kril olje Omega-3 podpira normalno delovanje srca, jeter in presnovo maščob. Njegova fosfolipidna oblika dokazano izboljšuje absorpcijo telesa, še posebej pomembnih maščobnih kislin EPA in DHA.

Kril olje vsebuje tudi holin in astaksantin, ki sta naravno koristna za telo. Holin je razvrščen kot vitaminom podobna spojina, ki spodbuja normalno presnovo jeter in maščob. Astaksantin je karotenoid, ki daje kapsulam lepo rdečo barvo.

Kril olje izdelka izvira iz najčistejših morskih voda na svetu na južni celini. Metoda Eco-Harvesting, ki se uporablja za ulov krila, zmanjšuje ulov drugih morskih sadežev. Oljna kapsula, ki jo je enostavno pogoltniti, nima ribjega priokusa in ne povzroča zgage.

Uporaba: 2 kapsuli na dan.

Opozorila!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ali zdrav življenjski slog. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme preseči. Hraniti izven dosega otrok.

Teža

Teža 0.1 kg
Dimenzije 5 × 3 × 10 cm
Kril olje vsebuje tudi holin in astaksantin, ki sta naravno koristna za telo. Holin je razvrščen kot vitaminom podobna spojina, ki spodbuja normalno presnovo jeter in maščob. Astaksantin je karotenoid, ki daje kapsulam lepo rdečo barvo. Kril olje izdelka izvira iz najčistejših morskih voda na svetu na južni celini. Metoda Eco-Harvesting, ki se uporablja za ulov krila, zmanjšuje ulov drugih morskih sadežev. Oljna kapsula, ki jo je enostavno pogoltniti, nima ribjega priokusa in ne povzroča zgage. Hramba: Sobna temperatura, suho in zaščiteno pred svetlobo. Proizvedeno: Finska Država izvora: ZDA
Prehranska dopolnila abc-vitamini so skladna z veljavnimi predpisi Evropske unije. Uporabljajo se kot dopolnilo običajni prehrani in vsebujejo hranila v koncentrirani obliki. Pri označevanju, predstavitvi in oglaševanju prehranskih dopolnil ni dovoljeno pripisovati in navajati njihovega profilaktičnega ali kurativnega učinka.
Dnevni odmerek vključuje: Skupne omega-3 maščobne kisline 318 mg - od tega EPA/VARAV EPA 178 mg - DHA 82 mg Fosfatidilholin 566 mg Holin 83 mg Astaksantin 100 μg Sestavine: Superba KRILL™ krilloil. Kapsula: ribja želatina, glicerol, sorbitol, voda. / Superba KRILL™ slamica krila. Kapsul: fiskželatina, glicerol, sorbitol, voda.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kril olje, Omega-3 – 120 kapsul”

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
psdshop@psd-group.eu

LOKACIJA TRGOVINE

Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana

×