Dostava in plačila

PSD d.o.o. bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku prek pogodbenih partnerjev. Pogodbena partnerja abc-vitamini.si za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, GLS vendar si abc-vitamini.si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo.

Za izdelke, ki so na zalogi velja, da je rok dobave izdelkov 4 delovne dni od dneva oddaje naročila.

Izjemoma kot posledica odprodaje izdelkov, nepričakovanih dogodkov ali zamujanja dostave proizvajalčevih dobaviteljev lahko pride do podaljšanja roka dostave.

Prodajalec se zaveže o navedem obvestiti kupca telefonsko ali preko elektronskega sporočila. Prodajalec pa ni odgovoren za zamudo ob dostavi, kadar pravočasno in v skladu z opredeljenimi roki pride do prekoračitve roka dostave. Za ostale izdelke velja rok dobave, ki je naveden ob izdelku.

Dostava

v primeru dostave s pošto Slovenije in plačilom po povzetju vam bo pošta zaračunala provizijo za prenos kupnine v obliki gotovine, po veljavnem ceniku pošte Slovenije.
v primeru dostave s GLS in plačilom po povzetju vam bomo mogli zaračunati za prenos kupnine v obliki gotovine, po veljavnem ceniku GLS.

Brezplačna dostava

Za izdelke iz Himalajske soli kraj dostave je omejen in velja samo za območje Ljubljana.

Osebni prevzem

izdelkov, naročenih v naši spletni trgovini, je možen v naši trgovini:
PSD d.o.o. Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana
Poslovna stavba Emona, pritličje.

Dobava

za izdelke s statusom “po naročilu/na zalogi pri dobavitelju” previden rok dobave 10 do 15 dni. (Za podrobnosti se pozanimajte pri prodajalcu)

Cene

Vse cene objavljene na spletni strani že vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene so izražene v EUR. Cene izdelkov nikoli ne vključujejo stroškov poštnine, katera se obračuna ob zaključku naročila.

Podatki o cenah

Podatek o ceni je lahko tudi napačen. V tem primeru je kupec upravičen do odstopa od nakupa ali pa sprejme dejansko ceno izdelka, vendar se bo abc-vitamini.si potrudil ponuditi rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. abc-vitamini.si dejansko sklene kupoprodajno pogodbo s kupcem v trenutku, ko abc-vitamini.si  potrdi naročilo in o tem prek elektronskega sporočila obvesti kupca glede statusa naročila. V tem trenutku ni možno spreminjati pogoje nakupa. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti

Načini plačila

abc-vitamini.si omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju – z gotovino ob prevzemu blaga (ob prevzemu pošiljke je potrebno Pošti Slovenije poravnati še provizijo za plačilo univerzalnega plačilnega naloga (UPN) po veljavnem ceniku Pošte Slovenije),
  • po predračunu – plačilo na transakcijski račun našega podjetja po položnici ali preko spletne banke,
  • s plačilnimi karticami, ki jih ponuja ponudnik SUMUP,
  • s plačilnimi karticami preko sms, viber, messenger SUMUP,
  • prek paypala(trenutno ni možno).
  • plačilo z moneto VALU

kartice plačevanje sumup slovenija

Nasvet

Naproščamo vse, ki imate to možnost, da se izognete plačilu po povzetju in IZBERETE NAČINE PLAČILA, S KATERIMI NAJMANJ OGROŽAMO ZDRAVJE DOSTAVLJAVCEV! V enem pa tudi prihranite 1,12€+ddv.
abc-vitamini.si kupcu izda ob zaključku nakupa račun.

Kupec mora preveriti pravilnost podatkov na računu in obvestiti glede morebitnih napakah na računu. Kasnejši ugovori se ne upoštevajo.
Račun je tudi podlaga za reklamacijo ali uveljavljanje garancije.

×